Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Δεκάδες παιδιά στην εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το βιβλίο.

Με το σύνθημα «Αγαπώ το βιβλίο, είναι μια ζεστή καρδιά μες στο χειμώνα», βρεθήκαμε όλοι μαζί, παιδιά και γονείς το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Χαλάνδρι, με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις φιλαναγνωσίας που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και τις πρωτότυπες ιστορίες του κατάφερε να ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητα των παιδιών και να αγγίξει την ψυχή τους αναζητώντας το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων: πάνω από όλα η Αγάπη.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες, να δοκιμάσουν νόστιμα γλυκά και λαχταριστή ζεστή σοκολάτα και να νοιώσουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 80 παιδιά από διάφορες ενορίες, κατηχητές, ιερείς και γονείς. Η ανταποκρισή τους ήταν θερμή και εξεδήλωσαν την επιθυμία τέτοιες δράσεις να γίνονται πιο συχνά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αρχιμανδρίτη Χρύσανθο Παπαποστόλου, προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου για την φιλοξενία και την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση της εκδήλωσης και όλους τους εθελοντές που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου