Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου της Έσθερ Αν Κιμ, με τίτλο ᾽‘Κι ας χαθώ’᾽.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στη Στοά του Βιβλίου, η παρουσίαση του βιβλίου της Έσθερ Αν Κιμ, με τίτλο ‘Κι ας χαθώ’, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εν Πλω, στη σειρά ‘Πορφύρα’ (διεύθυνση σειράς Μαρία Κοκκίνου).

Στην παρουσίαση μίλησαν οι: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πισιδίας, κ. Σωτήριος, από Κορέας, Πρ. Σταμάτης Σκλήρης, Ιατρός-Αγιογράφος, Σοφία Χατζή, Συγγραφέας-Παραγωγός ραδιοφώνου, Θανάσης Παπαθανασίου, Θεολόγος, Διευθυντής περιοδικού "Σύναξη".


Το ημερολόγιο της Έσθερ Αν Κιμ, μιας νεαρής Κορεάτισσας δασκάλας, μας αποκαλύπτει την συναρπαστική περιπέτεια της ζωής της στα χρόνια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, στην Άπω Ανατολή.

Η πρωταγωνίστρια αρνείται να προσκυνήσει τον θεό Ήλιο, όπως επιβάλλουν οι Ιάπωνες κατακτητές της Κορέας και με αφορμή αυτό το γεγονός, ρίχνεται σε μια περιπέτεια σκληρού διωγμού αλλά και δυνατής πίστης.
Η παρουσία της υπήρξε μια ακραία πρόκληση και ένα δυνατό φως όχι μόνο για τους ανθρώπους που έζησαν κοντά της τα χρόνια αυτά, αλλά και για όσους την γνωρίζουν σήμερα μέσα από την ανάγνωση του ημερολογίου της.









 

Κι ας χαθώ...
Μια αληθινή ιστορία πίστης και διωγμού
Έσθερ Αν Κιμ
μετάφραση: Θάνος Β. Κιοσόγλου
Εν πλω, 2013
Σειρά ‘Πορφύρα’, διεύθυνση σειράς: Μαρία Κοκκίνου
294 σελ.
ISBN 978-960-9550-25-3
Τιμή € 15,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου