Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

"Γέννησα ένα τέρας" - Η μαρτυρία της μητέρας που η κόρη της πολεμά στο πλευρό του ISIS.

"Γέννησα ένα τέρας" - Η μαρτυρία της μητέρας που η κόρη της πολεμά στο πλευρό του ISIS
Συγκλονίζει η ιστορία μιας Ρωσίδας μάνας η οποία είδε την κόρη της γίνεται μία από τις γυναίκες μαχητή του ISIS και να επιχαίρει για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι και την κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου πάνω από το Σινά.
«Γέννησα ένα τέρας», λέει για την 20χρονη Φατίμα Ντζχαφάροβα η οποία χαιρέτησε τα χτυπήματα των «αδελφών τζιχαντιστών» ξεσηκώνοντας κύμα αρνητικών και μειωτικών σχολίων από πολλούς Ρώσους που την χαρακτηρίζουν «πόρνη του ISIS» και «σκουπίδι» και της λένε να καεί στην κόλαση.
Η μητέρα της Σάκλα Μποχκάριοβα 41 ετών αποκάλυψε πως έδεσε την κόρη της στο καλοριφέρ για να μην φύγει για τη Συρία και ταχθεί στο πλευρό των τζιχαντιστών όταν ερωτεύτηκε με έναν εξτρεμιστή Ισλαμιστή που την παρακάλεσε να γίνει η τέταρτη γυναίκα του.
«Είναι προτιμότερο να μην ζεις από το να είσαι μητέρα τρομοκράτη. Καταλαβαίνεις τι τέρας γέννησες. Είναι σκληρό για κάθε μητέρα να παραδεχθεί ότι το παιδί της είναι ένα τέρας. Αλλά αν είσαι ειλικρινής τότε ναι γεννήσαμε αυτά τα τέρατα».
Η ίδια ανησυχεί για την τύχη της κόρης της μετά τις πληροφορίες ότι μία Αυστριακή έφηβη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου επειδή προσπάθησε να εγκαταλείψει το Ισλαμικό Κράτος αφού πρώτα είχε γίνει το κορίτσι που έβαζαν στα πόστερ τους οι μαχητές του ISIS για να προσελκύσουν και άλλα κορίτσια.
Όπως αναφέρει η 41χρονη μητέρα η σχέση με την κόρη της ήταν στενή αλλά όλα άλλαξαν ότι πήγε στο Πανεπιστήμιο και γνώρισε τον Αμπντουλάχ τον άνθρωπο που την έπεισε να ενταχθεί στον ISIS. Δεν περιμένει πια ότι θα ξαναδεί ζωντανή τη μεγαλύτερη κόρη της η οποία ήταν ένα φυσιολογικό παιδί που ντυνόταν όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της πριν κάνει τη στροφή προς το εξτρεμιστικό Ισλάμ. Τότε ήταν που άρχισε να καλύπτει το κεφάλι της και να απομακρύνεται.

Πηγή:   pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου