Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Πειραιώς: ''Στο πρόσωπο κάθε συνανθρώπου μας, βλέπουμε τον ίδιο το Χριστό''.


piraios xristos

Τα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Δωροεκθέσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς τέλεσε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.
Ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων τόνισε ότι σκοπός του ανθρώπου, όπως αναφέρει και το Ευαγγέλιο, είναι να καταφέρει να βλέπει στο πρόσωπο του κάθε διπλανού του, το πρόσωπο του Ιησού Χριστού, προτρέποντας όλους να βοηθήσουν το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, που καθημερινά σιτίζει περισσότερους από 7.000 συνανθρώπους μας.
Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους εκατοντάδες εθελοντές οι οποίοι καθημερινά στηρίζουν το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη, παραμένει αξία σταθερή.
Παρόντες ήταν: ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Ιωάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ κ.Σοφοκλής Ξυνής, ο Βετεράνος του Ο.Σ.Φ.Π. κ. Αντώνης Γλύκας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου που έσπευσε να στηρίξει από κοντά την μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Όλοι ανεξαιρέτως επεσήμαναν την σημαντικότητα της Δωροέκθεσης και συνεχάρησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ και τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες και τον κόπο που καθημερινά καταβάλλουν, προκειμένου να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο.
Η Δωροέκθεση, ο θεσμός που στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, λειτουργεί και φέτος στο κτήριο επί των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος έναντι Κεντρικού Ταχυδρομείου Πειραιώς.

Επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες μπορούν να προσφέρουν καινούργια είδη τα οποία στη συνέχεια θα πωληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.
Αγοράζοντας ένα δώρο από την Δωροέκθεση η χαρά είναι διπλή: προσφέρουμε ένα δώρο σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο και ανακουφίζουμε τον πόνο των αδελφών μας που έχουν ανάγκη.

0piraios-1
0piraios-2
0piraios-3
0piraios-4
0piraios-5
0piraios-6
0piraios-7
0piraios-8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου