Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση ευχαριστίας με τους συνεργάτες του Ναού μας.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 7.30 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ευχαριστίας προς τους συνεργάτες και εθελοντές του ενοριακού μας έργου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού μας Ναού,
Σκοπός της συνάντησής μας ήταν οι μεταξύ μας δεσμοί να ισχτροποιηθούν ακόμη περισσότερο παραμένοντας και σφυρηλατώντας την ενότητά μας, έτσι ώστε να συνεχίζουμε να διακονούμε την
 Εκκλησία και τον άνθρωπο.
Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, Αιδεσιμο. Πρωτοπρεσβ. Δημήτριος Αρώνης έκανε έναν σύντομο απολογισμό των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2016, ευχαριστώνταςόλους τους συνεργάτες και εθελοντές του ενοριακού μας έργου οι οποίοι έδειξαν συνέπεια, ενδιαφέρον και υπευθυνότητα στην διακονία που τους είχε ανατεθεί.
Στην συνάντηση των συνεργατών μίλησε και ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Μπόγρης ο οποίος τόνισε την σπουδαιότητα και την αξία της μεγάλης ευλογίας που είχε η Ενορία μας με την έλευση της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, την μεγάλη δωρεά που ζήσαμε αλλά και την ευθύνη που έχουμε να διατηρήσουμε μέσα μας και στην καρδιά μας την εμεμπειρία αυτή ως αιτία της πνευματικής μας ζωής.

Τέλος σε όλους τους συνεργάτες προσφέρθηκε μικρό δώρο ενώ ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση μίας εξόρμησης-εκδρομής για τα στελέχη και τους εθελοντές την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου. Σε όλους επίσης προσφέρθηκε φαγητό που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Ναού μας ενώ τα παιδιά μας παρουσίασαν παραδοσικούς χορούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου