Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2017!


Αγαπητοί μας φίλοι και αγαπητοί ενορίτες μας,
Ο παλιός χρόνος έφυγε και ελπίζουμε να πάρει μαζί του όλες τις ψεύτικες υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή. 
Η νέα χρονιά μας βρίσκει με τις περιπέτειές μας που γονατίζουν την αντοχή μας, τρικυμισμένες σχέσεις, οικονομική κρίση, είναι οι ψηφίδες της ζωής μας που συνθέτουν τον χρόνο μας.
 Όμως, η κάθε μέρα που έρχεται, η κάθε στιγμή που σημαίνουν οι δείκτες του ρολογιού, είναι ασύλληπτα μοναδικές. Μια ευκαιρία να αποθέσουμε με εμπιστοσύνη το τιμόνι της ζωής μας στα χέρια εκείνα που κυβερνούν τα σύμπαντα. 
Κι αν φοβόμαστε τη φθορά και τον θάνατο, όπου μας οδηγεί ο πανδαμάτωρ χρόνος, ζει Κύριος ο Παντοκράτωρ, «ο καιρούς και χρόνους εν τη ιδία εξουσία θέμενος», «ο λυτρούμενος εκ φθοράς την ζωήν μας». Κοντά Του «ανακαινισθήσεται ως αετού η νεότης» μας. Η χάρη Του «αφθαρτίζει και καινοποιεί».
Καινούργιος χρόνος πάλι ξημέρωσε! 
Ας τον ατενίσουμε με αισιοδοξία και με ελπίδα, απλώνοντας τους στόχους μας στην κατεύθυνση της προσωπικής μας ανακαίνισης. 
Ας πορευθούμε μετουσιώνοντας την καθημερινότητα της ζωής μας σε αγώνα καθομοίωσής μας με Εκείνον, που ευδόκησε να εισέλθουμε στον «νέον ενιαυτόν της Χρηστότητός Του». Και ας είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η προσπάθειά μας θα ευλογηθεί με δώρα ουράνια και με τον πλούτο της θείας αγάπης.

 Ε Υ Λ Ο Γ Η Μ Ε Ν Η   Η   Ν Ε Α   Χ Ρ Ο Ν Ι Α!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου