Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικη ενοριακή εκδρομή.



Προσκυνηματική Ενοριακή Εκδρομή
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΠΑΤΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ
ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ & ΝΑΥΠΑΚΤΟ
2 - 4 Ιανουαρίου 2017

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
1η ΜΕΡΑ Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017
Συγκέντρωση στις 6:30π.μ. στον Ιερό Ναό για να αναχωρήσουμε στις 7.00π.μ, αφού τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας για τους προορισμούς μας. Θα κατευθυνθούμε προς τις ιστορικές Ιερές Μονές των Καλαβρύτων της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου, όπου θα προσκυνήσουμε τις Ιερές Εικόνες και τα τίμια Λείψανα των Αγίων. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων για να επιστρέψουμε στην πόλη των  Καλαβρύτων, να γευματίσουμε. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την πρωτεύουσα της Αχαϊας, την Πάτρα, αφού προηγουμένως επισκεφθούμε το προσκύνημα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΤΡΥΠΗΤΗΣ στο Αίγιο. Αργά το απόγευμα θα φθάσουμε στην Πάτρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (Galaxy Hotel) στο κέντρο της πόλης και διανυκτέρευση.


2η ΜΕΡΑ Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017
Μετά το πρωϊνό θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε Ιερές Μονές στην Ολυμπία
Συγκεκριμένα θα επισκεφθούμε τις Ιερές Μονές Αγίου Νικολάου Σπατών και Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής. 
Θα επισκεφθούμε επίσης την Αρχαία Ολυμπία και αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Πάτρα. 
Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017
Μετά το πρωινό και αφού μεταφέρουμε τις αποσκευές μας αναχωρούμε για την ιστορική πόλη του Μεσολογγίου, την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου καλύτερα που έχει έτσι ονομασθεί για την προσφορά της στον ΑΓΏΝΑ ΤΟΥ 1821, με την ηρωϊκή μάχη που δόθηκε από τους Έλληνες απέναντι στους πολυπληθείς Τούρκους κατακτητές στις 10 Απριλίου του 1826 (Έξοδος του Μεσολογγίου). Θα επισκεφθούμε τον κήπο των Ηρώων. Στο χώρο αυτό οι Μεσολογγίτες έθαβαν τους νεκρούς τους κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Μεσολογγίου, αφού το νεκροταφείο ήταν αποκλεισμένο. Περιδιαβαίνοντας κανείς τον Κήπο, μπορεί να βρει τον Τύμβο των Πεσόντων, τον ανδριάντα του Λόρδου Βύρωνα, το Μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη, καθώς και πάμπολλα αφιερώματα στους Φιλέλληνες όλου του κόσμου: Ελβετούς, Γάλλους, Ολλανδούς. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Ναύπακτο, την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βαρνάκοβας, και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής προς Πειραιά.
Τιμή: 105,00€
Για να θεωρείται κανονική και οριστική η εγγραφή και η δέσμευση της θέσης απαιτείται προκαταβολή: 50€ έως 19 Δεκεμβρίου 2016, όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 30/12/ 2016.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Galaxy στο κέντρο της Πάτρας (2 βράδια)  με 2 προγεύματα στο ξενοδοχείο. Μεταφορά και μετακίνηση με κλιματιζόμενο πούλμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου