Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Γεύμα για τους εκπαιδευτικούς της Ενορίας μας.

Μία ξεχωριστή ευκαιρία δόθηκε από την Ενορία μας με την πρόσκληση που απηύθυνε στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Ενορίας μας, Δημοτικών - Γυμνασίων και Λυκείων, για να παρευρεθούν στο εορταστικό γεύμα που παρατέθηκε προς τιμή τους στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού μας.
Μέσα σε ευχάριστο κλίμα έγινε η συνάντηση αυτή στην οποία για άλλη μία φορά η Εκκλησία ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς για την διακονία τους στον χώρο του Σχολείου, κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς επίσης για άλλη μία φορά τονίσθηκε και επιβεβαιώθηκε από την Ενορία μας η ευγενής διάθεση να σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους σε ότι ζητηθεί.
Στο εορταστικό γεύμα παρευρέθηκε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Καπογιάννης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και μίλησε κατάλληλα προς τους εκπαιδευτικούς. 





Επίσης για την παρουσία τους και την συνεργασία τους με την ενορία ευχαρίστησε τους παρισταμένους εκπαιδευτικούς ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, Πρωτοπρεσβ. Δημήτριος Αρώνης, ο οποίος είχε επιμεληθεί την όλη εκδήλωση.
Παιδιά των παραδοσικών χορευτικών τμημάτων της Ενορίας μας, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Στο τέλος ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας προσέφερε αναμνηστικά δώρα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου