Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η προετοιμασία των παιδιών μας για την παρουσίαση τους στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Μία ενοριακή εκδήλωσή μας ή μία συμμετοχή σε Μητροπολιτική γιορτή ή σε εκδήλωση εκτός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας είναι μία κινητοποίηση πολλών ανθρώπων που με συνεργασία προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες για νά είναι άψογη κάθε μας παρουσία, ελαχιστοποιώντας προβλήματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν δυσχέρειες.
Έτσι και το Σάββατο από πολύ νωρίς ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την παρουσίαση του πολυπληθούς χορευτικού μας τμήματος στην εορταστική εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεώς μας,
Από μέρες είχαμε προμηθευτεί τις παραδοσιακές στολές, είχαν μοιρασθεί στα παιδιά και το απόγευμα του Σαββάτου από νωρίς στο Πνευματικό μας Κέντρο οι τελικές ετοιμασίες.
Εκεί ήταν τα παιδιά μας, η υπέυθυνη του χορευτικού μας τμήματος και οι συνεργάτες μας, μαμάδες ακούραστεςτων παιδιών έτοιμες για όλες τις δουλειές. Από σίδερο μέχρι οτιδήποτε θα έκανε την παρουσία μας να είναι ξεχωριστή.







Θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε όλες. Για το ενδιαφέρον τους για όλα τα παιδιά μας. Για την άοκνη προσφορά τους και την τίμια κούρασή τους.
Για την φροντίδα και το γούστο τους που δείχνει αίσθημα ευθύνης. Για το μοίρασμα της αγάπης τους.
Πιστεύω ότι και τα παιδιά τους αποζημιώσανε και αισθάνθηκαν δικαιωμένοι για όλη τους την δράση.
Αφήνουμε τις φωτογραφίες να πουν την αλήθεια. Ο Θεός να τους ευλογεί όλους και να τους χαρίζει κάθε επιθυμία καρδιάς.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου