Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση-αφιέρωμα στην εξωτερική Ιεραποστολή, στον Ιερό μας Ναό.

Μέχρι την άκρη του κόσμου-Αφιέρωμα στην Εξωτερική Ιεραποστολή.

Και κατά την διάρκεια της εφετινής Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η Ενορία μας, η Ενορία Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, έχει προγραμματίσει μία σειρά εκδηλώσεων, επίκαιρων πνευματικών ομιλιών και φυσικά λειτουργικών ευκαιριών, έτσι ώστε η πορεία μας στο στάδιο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής να είναι γεμάτη από εμεπιρίες της χάριτος του Θεού και να μας συνειδητοποιήσει σωστά ως μέλη της Αγίας μας Εκκλησίας.
Την προσεχή Δευτέρα 13 Μαρτίου στον Ιερό μας Ναό, στις 5.00μ.μ. θα τελεσθεί η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου με τον Κανόνα του Θεοτοκαρίου, και στην συνέχεια στις 6.15μ.μ.  θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στην εξωτερική Ιεραποστολή, στην σπουδαία αυτή προσπάθεια της Εκκλησίας για τον ευαγγελισμό των ανθρώπων.

Προσκεκλημένος είναι ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Παναούσης, αδελφός της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής και υπύθυνος της ιεραποστολικής προασπάθειας που επιτελεί η Ιερά Μονή στην Ουγκάντα της Αφρικής.
Στην ιεραποστολική αυτή προσπάθεια συμμετέχει και η Ενορία μας α) με το πρόγραμμα αναδοχής παιδιών, β) με την συλλογή ρούχων για την Ιεραποστολή, γ) με την συλλογή εκκλησιαστικών ειδών (εικόνες, εκκλησιαστικά υφάσματα, ιερά σκεύη κ.α) και δ) με οικονομική συνδρομή της προσπάθειας αυτής.
Σας περιμένουμε με χαρά για να επιβεβαιώσουμε την αγάπη και την έννοια μας για τους αδελφούς μας που λαχταρούν το μήνυμα της ελπίδας του Ευαγγελίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου