ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018, 16 - 28 Οκτωβρίου. Με την παρουσία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Σηλυβριανής και του Τιμίου Ξύλου στον Ιερό μας Ναό

Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων.

Ξεκινάει από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου η 40ήμερη νηστεία της Εκκλησίας μας για την εορτή των Χριστοτυγέννων. 
Η Αγία μας Εκκλησία μέσα από την προετοιμασία αυτής της περιόδου, πνευματική και σωματική, μας οδηγεί στο να εορτάσουμε με επίγνωση τήν εορτή της Σαρκώσεως του Υιού και Λόγου του Θεού. 
Η Θεία Λειτουργία, η προσευχή, η νηστεία, το μυστήριο της μετανοιας και εξομολογήσεως είναι όλα εκείνα που ετοιμάζουν τους πιστούς για να γίνει η καρδιά τους Σπήλαιο για να υποδεχθεί τον Σαρκωμένο Χριστό.
Στον Ιερό Ναό μας καθημερινά (από 15/11-25/12) θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία προς αγιαμό των πιστών μας. 
Η παράδοση αναφέρει την καθημερινή μνημόνευση των ονομάτων που οι πιστοί δίνουν στους ιερείς για την Θεία Λειτουργία καθώς επίσης και την παρουσία των πιστών στην Θεία Λειτουργία.
Όσοι επίσης από τους ενορίτες μας θέλουν να προετοιμάσουν και να προσφέρουν τα δώρα (πρόσφορο, νάμα, κεριά, θυμίαμα, λάδι, καρβουνάκια) κάποιας από τις ημέρες αυτές, της Θείας Λειτουργίας, να το δηλώσει στο γραφείο του Ιερού Ναού. 
Τα είδη για την Θεία Λειτουργία, πλην του προσφόρου, μπορούν να τα βρούν στο ενοριακό μας βιβλιοπωλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου