Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Με επιτυχία η 18η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ των Κατηχητικών μας δραστηριοτήτων.

Έκρηξη χαράς και μοναδικές στιγμές με κέφι και ομορφιά, απόλαυσαν μιροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά των Κατηχητικών μας Συντροφιών κατά την διάρκεια της ΓΙΟΡΤΗΣ ΛΗΞΗΣ  των Κατηχητικών μας Δραστηριοτήτων, για την ιεραποστολική χρονιά 2017-2018.
Αν και ο καιρός δεν μας έκανε την χάρη να είναι καλός, έβρεχε συνεχώς το απόγευμα της Κυριακής στον Πειραιά, δεν χάσαμε την όρξή μας και η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.
Στο πρώτο μέρος της εορταστικής εκδηλώσεως τα παιδιά των κατηχητικών μας παρουσίασαν 2 μουσικοχορευτικά δρώμενα και στην συνέχεια τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα (προσχολικής ηλικίας, φυτώριο Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς επίσης και το τμήμα Ενηλίκων) παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Στην εορταστική μας εκδήλωση συμμετείχαν επίσης τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα των Ενοριών Αγίου Νικολάου Πειραιώς, Ευαγγελιστρίας Πειραιώς και Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού.





Στο δεύτερο μέρος της εκδηλώσεως ο γνωστός ερμηνευτής παραδοσιακών τραγουδιών Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγούδησε για τα παιδιά και τους γονείς παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια και χόρεψαν τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα της Ενορίας μας.
Ο υπεύθυνος Ιερέας Νεότητος Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβ. Δημήτριος Αρώνης μίλησε επίκαιρα ευχαρισώντας τα στελέχη του νεανικού έργου, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία και τα παιδιά για την συνεργασία τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου