Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ετοιμάζουμε το γιορτινό τραπέζι 150 αδερφών μας...


Στην πορεία μας για την εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου μας, εορτή της αγάπης και της έμπρακτης προσφοράς μας προς τον συνάνθρωπό μας, δεν θα μπορούσε η Ενορία μας να μην προγραμματίσει κάτι ξεχωριστό για όλους εκείνους που τις γιορτινές μέρες και πάλι θα περιμένουν την αγάπη μας για να νοιώσουν την χαρά των εορτών και την αίσθηση ότι είναι κομμάτι και αυτοί της ζωής μας και της έγνοιας μας.
Όλους εκείνους που η Ενορία μας σε καθημερινή βάση μεριμνά και προσφέρει όχι απλά ένα πιάτο φαγητό αλλά προσφέρει το ενδιαφέρον και την ολοπρόθυμη ευχαριστία των ενοριτών μας με σκοπό να ομορφύνει η ζωή τους και να απαλύνουμε τον πόνο τους.



Έτσι στην Ενορία μας, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς ετοιμάζουμε το γιορτινό τραπέζι 150 αδερφών μας και συγκεντρώνουμε τρόφιμα ως τις 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό μας Ναό αλλά και στο Πνευματικό μας Κέντρο.  
Όσοι θελήσετε να γίνετε συνεργοί της αγάπης σας περιμένουμε προσφέροντας απλόχερα και με την καρδιά σας, από το χαμόγελό σας, την προσευχή σας αλλά και τα τρόφιμα που έχουμε ανάγκη για τα εορταστικά δέματα ή χρήματα που θέλετε να προσφέρετε για την αγορά τροφίμων.

Κάθε δέμα περιέχει:
1 κοτόπουλο
1 κιλό κιμά
1 κιλό κίτρινο τυρί
1 λίτρο λάδι
2 κιλά ρύζι
4 πακέτα μακαρόνια
1 πακέτο ζάχαρη
1 πακέτο καφέ
10 κονσέρβες ζαμπόν
1 κουτί μελομακάρονα

Μπορείτε να προσφέρετε τα τρόφιμα καθημερινά από τις 8 έως τις 12 το μεσημέρι καί από τις 5-8 το απόγευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου