Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Συμβαίνει τώρα!!! 3η ενοριακή αγάπη!!!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου, η 3η Ενοριακή ΑΓΑΠΗ. Κοινή συνεστίαση των ενοριτών μας με πλούσιο ψυχαγωγικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Περισσότεροι από 200 ενορίτες μας, όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στον κήπο του Ναού μας, τον διαμορφωμένο και καλαίσθητο πλέον χώρο, και είχαν την χαρά να περάσουν μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδυά. Χαρακτηριστικό της κοινής μας συνάντησης, της ΑΓΑΠΗΣ όπως την έχουμε ονοματίσει σε ανάμνηση της ίδιας πράξης που και οι πρώτοι χριστιανοί ζούσαν στην Εκκλησία, ήταν η ενότητα και η χαρά των προσώπων, η ζεστασιά των συναισθημάτων, η ειλικρίνεια των πραγμάτων.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε η τράπεζα που στήθηκε για να χαρούμε είναι η προέκταση της Ευχαριστιακής Τράπεζας της Εκκλησίας που μας ενώνει όλους τους πιστούς και στην συνέχεια γίνεται πράξη η έννοια της αδελφωσύνης.
Από όλους ήταν φανερή η χαρά και η ομορφιά που προκάλεσε η κοινή μα συνεστίαση και η δυνατότητα να ξεκουραστούμε και να χαρούμε με ένα διαφορετικό τρόπο την τελευταία ημέρα πριν ξεκινήσει η εβδομάδα των Αγίων Αποστόλων,
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ήταν μαζί μας σε αυτήν την ξεχωριστή μας εκδήλωση, όλο όσοι είναι συνεργοί της αγάπης στην ενοριακή μας προσπάθεια και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε με άξονα την μεταξύ μας ενότητα και την μαρτυρία της ελπίδας της πίστεως.

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου