Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου ομιλητής στα ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019, στην Ενορία μας.

Με τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Παπανικολάου, Ιατρό - Παθολόγο, ιεραπόστολο στο Καμερούν της Αφρικής, συνεχίζονται για όγδοη ημέρα, οι εορταστικές εκδηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών της Ενορίας μας με αφορμή τον εορτασμό του προστάτου Αγίου μας Δημητρίου.
Ο π. Ευάγγελος θα ομιλήσει στον Ιερό μας Ναό στις 7.00μ.μ. με θέμα "Της νεότητός μου μηδείς καταφρονείτω.". 
Ο π. Ευάγγελος με τον θεολογικό του λόγο και την ποιμαντική του εμπειρία έρχεται να φωτίσει πτυχές της πνευματικής μας ζωής και να οικοδομήσει τις καρδιές όλων μας. 
Αξίζει να είμαστε στην πνευματική αυτή ευκαιρία που παρέχει η Ενορία μας.
Στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού και η Ιερά Παράκλησις του Αγίου Δημητρίου.
Να σημειώσουμε ότι στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019 του Ιερού μας Ναού, από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να υποδεχθούμε την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Παναχράντου, που βγαίνει για πρώτη φορά από την Ιερά Μονή της, και την Τιμία κάρα του Αγίου Παντελεήμονα, από το νησί της Άνδρου.
Η Ιερά Εικόνα και η Τιμία κάρα του Αγίου Παντελεήμονα θα παραμείνουν στον Ναό μας μέχρι την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.
Να σημειώσουμε ότι καθημερινά στον ναό μας τελούνται το πρωί η Θεία Λειτουργία, το μεσημέρι στις 12 η Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, στις 6 το απόγευμα η ακολουθία του Εσπερινού, στις 7 το απόγευμα πνευματική ομιλία από προσκεκλημένους πατέρες και στις 9 το βράδυ Ιερά Αγρυπνία.
τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου