Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Τα μελομακάρονα της ΑΓΑΠΗΣ!


 

Δεν θα μπορούσε να μην μυρίσει και το δικό μας σπιτικό, η Ενορία μας και το Πνευματικό Κέντρο, με τις Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές από τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά.
Έτσι και φέτος με πολλή χαρά και ενθουσιασμό πιάσανε δουλειά τα ευλογημένα χέρια μικρών και μεγάλων για να ετοιμάσουν τα παραδοσιακά μελομακάρονα, τα οποία θα προσφερθούν την επόμενη εβδομάδα στα παιδιά των σχολείων της Ενορίας μας κατά την προσέλευσή τους στον εκκλησιασμό των Χριστουγέννων, που θα γίνει με υποδειγματικό τρόπο. 
Όλη η επόμενη εβδομάδα καθημερινά θα φιλοξενεί ένα σχολείο ανά ημέρα στον εκκλησιασμό τους.






Αλλά και στα δέματα της αγάπης για τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας θα ετοιμασθούν και θα προσφερθούν για να γλυκάνουν την ζωή τους, και αυτές τις μέρες τις άγιες καθώς επίσης και μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας θα είναι το κέρασμα στους ενορίτες μας οι οποίοι θα λειτουργηθούν την ημέρα των Χριστουγέννων.





Περίπου 4.000 μελομακάρονα θα ετοιμάσουν τα ευλογημένα χέρια των ανθρώπων της Ενορίας μας τα οποία θα προσφέρουν τα μελομακάρονα της Αγάπης γιατί όντως πέρα από την παραδοσιακή συνταγή ακόμα ενα υλικό τα κάνει πιο εύγεστα. 
Η ΑΓΑΠΗ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου