Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Φωτο-στιγμές από την αναχώρηση της Παναγίας της Λαυρεωτίσσης και του ιερού Λαβάρου της Επαναστάσεως του 1821.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ανεχώρησε από τον Ιερό μας Ναό, η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της Λαυρεωτίσσης και το ιερό Λάβαρο της Επαναστάσεως του 1821, ιερά σεβάσματα από την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων, τα οποία φιλοξενήθηκαν κατά την διάρκεια του 15θημέρου των εορταστικών εκδηλώσεων ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021.

Με πολύ συγκίνηση κλήρος και λαός παρευρέθηκαν στην δέηση η οποία πραγματοποιήθηκε ενώ έψαλλαν τους ύμνους της Παναγίας μας όλος ο λαός του Θεού. Κρατάμε στην μνήμη μας όλες τις στιγμές που ζήσαμε την παρουσία της Παναγίας μέσα από τις Ιερές ακολουθίες και τις Θείες Λειτουργίες καθώς επίσης και το δέος και την υπερηφάνεια που έχει κάθε Έλληνας αντικρύζοντας το ιερό Λάβαρο της Επαναστάσεως του 1821, ενθυμούμενοι τους αγώνες των ηρώων μας για την Ελευθερία της Πατρίδας μας.



Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο με τα ιερά σεβάσματα που μετέφεραν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Ευσέβιος μαζί με πατέρες της Μονής συνόδευσαν μέχρι τα Καλάβρυτα αυτοκινητοπομπή με ενορίτες μας.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου