Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο στολισμός της ενοριακής Χριστουγεννιατικης Φάτνης.

Με την παρουσία των μικρών παιδιών αλλά και των μεγάλων που νοιώσανε σαν παιδιά, έγινε σήμερα το απόγευμα στην Ενορία μας ο στολισμός της Χριστουγεννιάτικης Φάτνης του Ναού μας. 

Καθώς σήμερα ξεκίνησε ο μήνας ο εορταστικός των Χριστουγέννων ξεκίνησαν και οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ενορίας μας.

Μετά την ακολουθία του Εσπερινού στην πλατεία του Ιερού Ναού συγκεντρώθηκαν οι μικροί μας φίλοι, τα παιδιά μας, οι γονείς τους, ενορίτες μας έτσι ώστε ο καθένας μας να βάλει την δική του πινελιά στον εορταστικό διάκοσμο μας.

Να σημειώσουμε ότι την κατασκευή της ενοριακής μας Φάτνης επιμελήθηκε ο εφημέριος του Ναού μας π. Αντώνιος Σταματόπουλος μαζί με την πρεσβυτέρα του Χριστίνα και με συμεργάτες του Ναού μας.

Η βραδυά είχε επίσης εορταστικό μουσικό πρόγραμμα από την μπάντα, την Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά που βρέθηκε μαζί μας και παρουσίασε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σκορπώντας χαρά και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.



 
 
 


Ο προϊστάμενος του Ναού μας ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς επίσης και τον μαέστρο της Φιλαρμονικής του Δήμου μας μαζί με τους μουσικούς.

Καθώς λοιπόν πορευόμαστε στην μεγάλη Γιορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου ας ετοιμάσουμε και τον χώρο της καρδιάς μας να υποδεχθεί τον Ερχόμενο Σωτήρα του κόσμου και του ανθρώπου.

ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου