Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Αγγελιοφόροι των Χριστουγέννων!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι Γιορτή Ανα-γέννησης του Χριστού μέσα μας. 
Μπορεί οι υποχρεώσεις μας να είναι πολλές και πολλές οι έγνοιες μας και τα προβλήματά μας. 
Ας μην ξεχνάμε ότι είπε ο Χριστός, πως όποιος αναζητήσει Εκείνον με την καρδιά του, θα βρει την Χαρά και την Πλήρωση και όλα τα άλλα θα γίνουν, όπως τα πουλιά που βρίσκουν τροφή, έτσι και όλες οι βιοτικές ανάγκες μας θα γίνουν και αυτές. 
Ας πιστεύσουμε σε όσα έχει πει. Θεός Αληθινός, Αναστημένος , Ζωντανός είναι. 
Αυτό που έχει σημασία, είναι να έχουμε περισσότερη έγνοια, για το τι καρδιά θα έχουμε, ως φάτνη στον μικρό Χριστό. Ας ζητήσουμε συγχώρεση από τους ανθρώπους γύρω μας, ας σβήσουμε κάθε χρέος αδερφού μας ακόμη και στην σκέψη μας και ας συγχωρεθούμε από τον Ίδιο τον Χριστό στο Μυστήριο μίας ειλικρινούς Εξομολόγησης. 

Ας αλλάξουμε τρόπο που βλέπουμε την καθημερινότητά μας. Ας αλλάξουμε. Είμαστε καμπάνες που πρέπει να χτυπήσουν μελωδικά και έτσι να συνεχίσουν. 
Ο Γλυκύτατος Χριστός μας θα κάμει όλες τις καμπάνες να ηχήσουν και ολόκληρη η φύση να χαρεί. Άδειοι, κενοί ας περιμένουμε, δίχως θελήματα, Εκείνη την Βραδιά των Χριστουγέννων. 
Να ακούσουμε σαν τους απλούς φτωχούς βοσκούς τα τραγούδια των Αγγέλων και να μας βρει ο Χριστός όλους αγαπημένους, μία αγκαλιά, ένα σώμα, ένα διψασμένο στόμα, για την Θεία Χριστουγεννιάτικη Κοινωνία. 
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και μεγάλη Χαρά να βρείτε. 

Άσωτος Υιός.
από το facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου