Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Το χορευτικό μας στην 34η ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ στο Βεάκειο!!!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου η 34η ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που πραγματοποιήθηκε στο Βεάκειο Θέατρο της πόλης μας. 
Και τις δύο ημέρες η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική και τα παιδιά των ενοριών της Μητροπόλεώς μας παρουσίασαν τις καλλιτεχνικές τους και όχι μόνο δραστηριότητες.
Ξεχωριστή ημέρα η Κυριακή καθώς στο πρόγραμμα της ΓΙΟΡΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ήταν προγραμματισμἐνη η παρουσία του χορευτικού τμήματος της Ενορίας μας. 
40 παιδιά των κατηχητικών μας συναντήσεων παρουσίασαν με άψογο τρόπο και χορευτική δημιουργία παραδοσιακούς χορούς αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα των θεατών του Βεακείου Θεάτρου.
Ζωντάνια, όμορφα και χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών μας μας έκαναν για άλλη μία φορά υπερήφανους και χαρήκαμε για την εργασία που γίνεται όλο τον χειμώνα στις κατηχητικές μας δράσεις.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στην υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο κ. Καλλιόπη Κουμεντάκου, στον υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος Πρωτοπρεσβ. Δημήτριο Αρώνη και σε όλους τους συνεργάτες του Νεανικού και ενοριακού μας έργου.




Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου