Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικα δέματα αγάπης.

 

 

Αγαπητοί αδελφοί

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, θα θέλαμε όπως κάθε χρόνο, να απευθύνουμε έκκληση στην αγάπη σας ώστε όποιος επιθυμεί και έχει την δυνατότητα να προσφέρει στο Ναό μας τρόφιμα ώστε αυτά να διανεμηθούν στους ενδεείς αδελφούς μας που διαμένουν εντός των ορίων της ενορίας μας, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.
Με την Χάρη κι ευλογία Του Θεού και την δική σας αγάπη και στήριξη μηνιαίως διανέμονται, από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ναού μας δέματα αγάπης σε 80 οικογένειες.
Ένεκα και της δυσχέρειας που ακολουθεί την επικείμενη πανδημία, χρειαζόμαστε όσο ποτέ το χέρι βοηθείας σας στο έργο αυτό.

 


Ετοιμάζουμε δέματα αγάπης που περιέχουν: 1 κοτόπουλο, 1 κιλό κιμά, 1 κιλό τυρί κίτρινο,2 πακέτα ρύζι, 1 πακέτο φακές, 1 πακέτο φασόλια, 1 πακέτο αλεύρι, 4 πακέτα μακαρόνια, 1 πακέτο ζάχαρη, 1 πακέτο καφέ, 6 γάλατα εβαπορέ,  2 λίτρα λάδι, 1 κουτί μελομακάρονα, 1 βασιλόπιτα.

Μπορείτε να προετοιμάσετε και να προσφέρετε 1 ολόκληρο δέμα ή μεμονωμένα κάποιο από τα παραπάνω είδη αφού έρθετε σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Φιλοπτώχου Ταμείου.

Ο Ναός βρίσκεται ανοικτός καθημερινά 6.30 το πρωί έως 8.00 το βράδυ, κατ' αυτές τις ώρες μπορείτε να φέρνετε τρόφιμα (μακράς διαρκείας, όσπρια, γάλα, ρύζι, ζυμαρικά), έως και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Αδελφοί μας αγαπητοί
Ας φροντίσουμε όπως ο καθένας μας μπορεί τους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας αυτές τις Άγιες ημέρες, δίνοντας από το περίσσευμα της καρδίας μας την αγάπη, που ομορφαίνει το παν και για την οποία έγινε άνθρωπος και πρώτος δίδαξε δίνοντας την ζωή Του για το πλάσμα Του, ο Κύριος και Θεός μας Ιησούς Χριστός.

Καλές εορτές κι ευλογημένος ο νέος χρόνος!
Μετά πολλής αγάπης

Εκ του Ενοριακου Φιλόπτωχου Ταμείου του Ναού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου