Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΩΝ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ (με τη συμμετοχή της νεανικής μας χορωδίας) 8 ΜΑΙΟΥ 2010 6:30μ.μ.

Το Σάββατο 8 Μαίου 2010 και ώρα 6:30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμακίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εκδήλωση για νέους που διοργανώνει η συνοδική επιτροπή επί της νεότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος χορωδίες και χορευτικά από ενορίες Μητροπόλεων του λεκανοπεδίου.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση και ειδικότερα στο διαγωνισμό χορωδιών θα λάβει μέρος και η νεανική χορωδία της ενορίας μας. Το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η χορωδία μας περιλαμβάνει 3 τραγούδια και συγκεκριμένα: Ν' αγαπάς, Μπορώ, Γίνε μαζί μου παιδί. Την ορχήστρα αποτελούν οι: Σταυρούλα Μέντη Κυριακίδου βιολί, Χρυσούλα Κοφινάκου βιολί, Χρήστος Κώτσης κιθάρα, Άγγελος Κώτσης πιάνο, Χρήστος Μούχλιας ντραμς, Στέφανος Δορμπαράκης κανονάκι.
Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να συμμετέχετε στην εκδήλωση και να εμψυχώσετε τη χορωδία της ενορίας μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους διοργανωτές-συντονιστές είναι ο π.Πολύκαρπος Μπόγρης που τυγχάνει γραματέας της προαναφερθείσας συνοδικής επιτροπής αλλά και πρόεδρος της ενοριακής επιτροπής νεότητος της ενορίας μας. Καλή δύναμη στα παιδιά της χορωδίας μας και συγχαρητήρια στο π.Πολύκαρπο και τους συνεργάτες του για αυτή την προσπάθεια.
 
Με πολλές ευχές ο υπεύθυνος της χορωδίας Δ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου