Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μια καταπληκτική ομιλία από τον Σαράντο Καργάκο, εκδήλωση της Ενοριακής Επιτροπής Νεότητος. (φωτο)


 
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η ομιλία που πραγματοποίησε ο ιστορικός Σαράντος Καργάκος στον Α΄ όροφο του Πνευματικού μας Κέντρου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προικονήσου κ.κ. ΙΩΣΗΦ.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια από την Παραδοσιακή & Παιδική & Νεανική Χορωδία του Ιερού μας Ναού. Στη συνέχεια ο ομιλητής κυριολεκτικά σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του καθήλωσε τα βλέμματα όλων των παρισταμένων με τα όσα ιστορικά και βιογραφικά στοιχεία που παράθεσε για την προσωπικότητα και τη ζωή του Γεωργίου Καραισκάκη αλλά και για την σχέση του με την περιοχή των Ταμπουρίων.
Αξίζει να σημειώσουμε από το λόγο του ομιλητού ότι προέτρεψε τους γονείς, τους δασκάλους αλλά και όλους τους παρισταμένους να εμφυτεύσουν στις καρδιές των παιδιών έναν ήρωα Καραισκάκη....
Το αφιέρωμα για τα 190 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που διοργανώνει η Ενοριακή Επιτροπή Νεότητος ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακη 27 Μαρτίου 6:30μ.μ. με την εορταστική εκδήλωση που προετοιμάζουν οι κατηχητικές συντροφιές της ενορίας μας και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας ΑΝΤΩΝΗΣ  ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ στην πλατεία Λαού των Ταμπουρίων Μικράς Ασίας 24.

1 σχόλιο:

  1. ξεχάσατε να πείτε οτι η χορωδία μας ήταν καταπληκτική όπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή