Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ενοριακή εκδήλωση αγάπης και προσφοράς (φωτογραφίες)


Μέσα σε πνεύμα ενότητος, χαράς, ειλικρινούς επικοινωνίας πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε χθές, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού μας, η ενοριακή μας εκδήλωση «αγάπης και προσφοράς», που σκοπό είχε την μεταξύ μας συναναστροφή και σύσφιξη των πνευματικών μας δεσμών καθώς επίσης και την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας μας και ειδικώτερα την συνέχιση του ενοριακού συσσιτίου το οποίο προσφέρει καθημερινά πάνω από 100 μερίδες φαγητό σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 120 ενορίτες μας οι οποίοι με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και με τον τρόπο αυτό διαβεβαίωσαν και απέδειξαν εμπράκτως την αγάπη τους. Ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Βαμβακάρης, πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού μας ομιλώντας στους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στην περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων που ξεκινά από αύριο και ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προετοιμασθούμε για να γιορτάσουμε τα αληθινά Χριστούγεννα.
Στην συνέχεια παρουσιάσθηκε μουσικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι χαρίζοντας χαρά και ψυχική ξεκούραση. Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση δώρων τα οποία είχαν προσφερθεί από τα καταστήματα της Ενορίας μας ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την ενοριακή μας προσπάθεια.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πατέρες του Ναού μας και μέλη του εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού μας 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου