Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

3o Ενοριακό Πασχαλινό Πανηγύρι! Δηλώστε συμμετοχή!




Μέσα στην αναστάσιμη ατμόσφαιρα της Εκκλησίας μας, η Ενορία μας πραγματοποιεί την Κυριακή 13 Μαϊου, στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς "ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ", στην Παιανία Αττικής το 3ο Ενοριακό Πασχαλινό Πανηγύρι.
Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία οι ενορίτες, μικροί και μεγάλοι, να βρεθούν όλοι μαζί μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και ενότητας, να ξεκουρασθούν και να γιορτάσουν, ομοτράπεζοι με εσωτερική ομορφιά και εξωτερική χαρά και κέφι.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Μαϊου, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, θα ξεκινήσουν πούλμαν από τον Ιερό Ναό μας για να μεταφέρουν τους ενορίτες μας στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις όπου θα παρατεθεί κοινή τράπεζα για όλους μας και θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε και να διασκεδάσουμε. Το πανηγύρι θα καρατήσει μέχρι το απόγευμα όπου στην συνέχεια θα επιστρέψουμε και πάλι στον Πειραιά με γεμάτη την καρδιά μας, με χαρά και ενθουσιασμό, με την συνείδηση ότι ανήκουμε στην μεγάλη πνευματική οικογένεια της ενορίας μας, μέσα στην οποία αγιαζόμαστε και μοιραζόμαστε τις χαρές της ζωής μας.

Για να κρατήσετε θέση και να συμμετάσχετε στο ενοριακό μας πανηγύρι πρέπει να επικοινωνήσετε με το Γραφείο του Ιερού Ναού, τηλ. 2104614658 ή στην Γραμματεία του Πνευματικού μας Κέντρου, τηλ. 2104616540.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου