Μια πρωτεΐνη που υπάρχει
στο γάλα, η «Lfcin4-14», μειώνει σημαντικά τον ρυθμό ανάπτυξης των κυττάρων του
καρκίνου του παχέος εντέρου αρκεί κάποιος να πίνει
τακτικά και επί μακρόν γάλα.
Αυτό υποστηρίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Lund, στη Σουηδία, με μελέτη τους η οποία δημοσιεύεται στο περιοδικό Journal of Dairy Science, το επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής «Dairy Science Association».
Προηγούμενες μελέτες έχουν αποδείξει ότι το γάλα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη και μεταβολικού συνδρόμου.
Αυτό υποστηρίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Lund, στη Σουηδία, με μελέτη τους η οποία δημοσιεύεται στο περιοδικό Journal of Dairy Science, το επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής «Dairy Science Association».
Προηγούμενες μελέτες έχουν αποδείξει ότι το γάλα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη και μεταβολικού συνδρόμου.
Πηγή:tromaktikoblogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου