Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μάθημα ζωής από τον 15χρονο Ραφαήλ.

Από διάκριση σε διάκριση προχωρά ο 15χρονος Ραφαήλ Πατρωνίδης ο οποίος βρίσκεται στην 35η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του τένις στην κατηγορία των junior.

Ο μοναδικός Έλληνας αθλητής στην κατηγορία junior έχει εστιάσει την προσοχή του στην βελτίωση της τεχνικής του προσβλέποντας στην συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς αγώνες του 2016 στη Βραζιλία.

Ο Ραφαήλ καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι από τη γέννησή του εξαιτίας μιας μηνιγγομυελοκήλης στη σπονδυλική στήλη. Ωστόσο δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Σε ηλικία 7 ετών με την παρότρυνση του παραολυμπιονίκη του τένις Κώστα Βαζούρα άρχισε δειλά-δειλά να ασχολείται με το τένις.

Η πρώτη του επίσημη εμφάνιση ήταν στην Καλαμάτα στις 22 Ιουλίου του 2005 στα εγκαίνια του δημοτικού γηπέδου τένις για άτομα με αναπηρία, όπου συμμετείχε σε αγώνα επίδειξης με τον προπονητή του Κώστα Βαζούρα.

Ήδη λαμβάνει μέρος σε διεθνή τουρνουά, απολαμβάνοντας την αναγνώριση των αντιπάλων του. Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος που ασχολείται με το τένις, ενώ όνειρό του, είναι να γίνει κάποια μέρα γυμναστής και να εκπαιδεύει παιδιά που έχουν προβλήματα.
 



   lefteria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου