Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Εορταστικές εκδηλώσεις εν όψει των Χριστουγέννων στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Παρά τις σφοδρές χιονοπτώσεις και το πολικό ψύχος που πλήττει την Μέση Ανατολή τις τελευταίες μέρες, οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλαδελφείας, τόσο στο Αμμάν όσο και σε άλλες πόλεις του Χασσεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας, πραγματοποιήθηκαν κανονικά. 
Ειδικά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος αψηφώντας το δριμύ ψύχος και τις κακές καιρικές συνθήκες βρέθηκε στην παρα το Αμμάν κείμενη κωμόπολη ΣΑΛΤ όπου εξέφρασε το θερμό ενδιαφέρον και την πατρική αγάπη του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου προς τα μέλη της Ορθοδόξου Κοινότητας, καθώς εκ μέρους του Πατριάρχου μοίρασε 200 παιχνίδια στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας του Αγ. Γεωργίου Σάλτης. 

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος υπο του Υπουργού Εργασίας και Δημοσίων Έργων (Ορθοδόξου Χριστιανού) μετέβη στο Κέντρο Συλλόγου της Οικογένειας "Χάλασα", με μέλη άνω των 5000 Ορθοδόξων Χριστιανών, όπου άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης, καί κατα το έθιμο άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.


DSC 0091 

DSC 0158 

DSC 0349 

DSC 0359 

DSC 0382


Πηγή: romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου