Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Συναυλία με τη Νεκταρία Καραντζή και την τιμητική συμμετοχή του Χρόνη Αηδονίδη στη Χαλκίδα.

 

Τη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Φιλανθρωπική Συναυλία για τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που διοργανώνει ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Ερμηνεύουν Βυζαντινούς Εκκλησιαστικούς Ύμνους, Παραδοσιακά Κάλαντα και Τραγούδια η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής «DE PROFUNDIS» υπό τη διεύθυνση του Λευτέρη Πνευματικού.
Τιμητικά συμμετέχει ο Σπουδαίος Δάσκαλος της παράδοσης ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ.
Συνοδεύει η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής «ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ», που αποτελείται από τους καθηγητές και δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής: Γιώργο Μαρινάκη (Βιολί), Διονύση Θεοδόση (Κλαρίνο), Παναγιώτη Βέργο (Σαντούρι), Ανδρέα Σκάνδαλο (κανονάκι), Ηλία Μαυρίκη (Λαούτο), Άγγελο Κυριάκο (κρουστά).
Σκοπός της Συναυλίας είναι η συγκέντρωση τροφίμων για το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού και φαρμακευτικών σκευασμάτων για το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, τα οποία θα δοθούν στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.
Η παρουσία σας θα είναι Πολύτιμη Βοήθεια, Χαρά και Τιμή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου