Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο π. Πολύκαρπος Μπόγρης στη Σύναξη φοιτητών-νέων του Ιερού Ναού Αγ. Γεωγίου Γιαννιτσών

Κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, κ. Ιωήλ, το Σαββατοκύριακο της Γ’ εβδομάδος των Νηστειών, ήρθε στην Ιερά Μητρόπολη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Πολύκαρπος Μπόγρης, Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Νεότητας.

Ο π. Πολύκαρπος μίλησε στην Έδεσσα στη Σύναξη νέων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, καθώς και στο κήρυγμα του κατανυκτικού εσπερινού στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγ. Σκέπης.
 
Την Κυριακή στις 8:00μ.μ. επισκέφθηκε την νεανική συντροφιά των φοιτητών στην ενορία μας, όπου και ανέπτυξε το θέμα της προσευχής από τον Όσιο Θεοφάνη τον έγκλειστο. Ο π. Πολύκαρπος τόνισε ιδιαίτερα ότι εκτός από την τακτική προσευχή, την οποία έχει καθιερώσει η Εκκλησία μας, πρέπει να έχουμε ευλαβικά μνήμη Θεού κάθε στιγμή της ημέρας, και να δοξολογούμε το όνομά Του για καθετί που συμβαίνει στη ζωή μας. Ακολούθησε σχολιασμός και διάλογος με τους νέους.
Ο π. Ιωάννης, υπεύθυνος της Συνάξεως, αφού ευχαρίστησε τον π. Πολύκαρπο ευχήθηκε αυτή η επαφή και η επικοινωνία να έχει συνέχεια προς όφελος των νέων.
Πηγή: inag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου