Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Παγκόσμια Συνάντηση Νέων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΦΩΤΟ)



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Παγκόσμια Συνάντηση Νέων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΦΩΤΟ)Με απόλυτη επιτυχία και με τις ευλογίες της Α.Θ. Παναγιώτητος και Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τις παγκοσμίου Συνάντησης των Γραφείων Νεότητος των Επαρχιών του Οικουμενικού Θρόνου στην Πόλη μεταξύ 2ας και 4ης Μαΐου, κατά την οποία αποφασίστηκε η Ίδρυση Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ορθόδοξη Νεότητα!



Μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου και τις ευχαριστίες εκ μέρους των αντιπροσώπων όλων των Μητροπόλεων για την έξοχη οργάνωση και έκβαση του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην Αγία Σοφία και κατόπιν επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου παρακολούθησαν την ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του Οικουμενικού μας Πατριάρχου και λαμβάνοντας στο πέρας του Εσπερινού την ευλογία του.


Την Κυριακή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Ζωοδόχου Πηγής στο Βαλουκλή ιερουργούντος της Α. Θ. Παναγιώτητος και Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και Συλλειτουργούντων Συνοδικών Επισκόπων του Πατριαρχικού μας Θρόνου ανάμεσα των και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.


Μετά το πέρας της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε τρισάγιο στους τάφους των Πατριαρχών και κατόπιν ακολούθησε τράπεζα στην Ιερά Μονή και αναχώρηση των συνέδρων προς τις Μητροπόλεις τους.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου