Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Εορταστική εκδήλωση για την έναρξη της κατηχητικής χρονιάς,στον Ναό μας.

Με την συμμετοχή 240 περίπου παιδιών,όλων των ηλικιών, και με ένα εξαιρετικό και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, η έναρξη και ο αγιασμός της κατηχητικής χρονιάς και των κατηχητικών και νεανικών δραστηριοτήτων του Ιερού Ναού μας.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, είχαν όλα ετοιμασθεί ώστε να υποδεχθουμε τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, στο κάλεσμα που έκανε η Εκκλησία μας και η Ενορία μας ώστε να στελεχώσουν τις κατηχητικές βαθμίδες. 
Με την φροντίδα των κατηχητών και των συνεργατών του νεανικού μας έργου, είχαν ετοιμασθεί οπι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις των δώρων ενώ ευχάριστη έκπληξη για μικρούς και για μεγάλους ήταν η ψυχαγωγική παρουσία καλλιτέχνη που έπαιξε με τα παιδιά και σκόρπισε άφθονο γέλιο.

Στο μικρό αυτό πανηγύρι σημαντική ήταν και η συμμετοχή των γονέων των παιδιών. Προς το τέλος της εορταστικής μας ενάρξεως είχαμε την μεγάλη χαρά να παρευρεθεί ανάμεσά μας και ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί μετα παιδιά και ευχήθηκε σε όλους μας, κατηχητές και στελέχη Καλή κατηχητική χρονιά.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδος μοιράσθηκαν στα σχολεία της περιοχής μας ενημερωτικά φυλλάδια με την ευθύνη του υπευθύνου ιερέα Νεότητος, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Αρώνη, προς ενημέρωση των μαθητών.





(Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωσή μας προσεχώς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου