Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων Εκκλησίας της Ελλάδος.


Μία ξεχωριστή εμπειρία που ζήσαμε 140 άνθρωποι, κληρικοί και λαϊκοί στην καταπληκτική κατασκήνωση της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στην Μακρυνίτσα Σερρών, στα όρια της Ιεράς Μητροπόεως Σιδηροκάστρου.
Ένα τετραήμερο με γνώση και σοφία, με κοινή ζωή και δράσεις, με την δυνατότητα ουσιαστικής επικοινωνίας και γνωριμίας με πρόσωπα ιδιαίτερα, με αδελφούς που γλύκαναν την ζωή μας, με έντονη την παρουσία του Θεού, με κοινή προσευχή, με κοινά όνειρα και αγάπη για την διακονία της Εκκλησίας στις κατασκηνώσεις, με άπειρα πράγματα που η καρδιά μας κατέγραψε και η μνήμη δεν θα λησμονήσει....

Ένα τετραήμερο με καταπληκτικούς ανθρώπους, με πλούσιες καρδιές σε συναισθήματα και δοτικότητα.
Ευχαριστούμε την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για την παρουσία του και την ζεστή καρδιά του, τον Σεβασμ. Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα γιατί έκανε το όνειρό μας πραγματικότητα, τον αγαπητό μας πατέρα και αδελφό π. Γεώργιο Μίλκα που μαζί του νοιώσαμε στιγμές Παραδείσου μαζί με τα παιδιά του, τα δελφίνια της Κερκίνης, και τις κυρίες που διακονήσανε με θυσία και αυταπάρνηση.
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε ο Θεός να μας ανταμώσει και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου