Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

10η Γιορτή Έναρξης Κατηχητικών Δράσεων και δραστηριοτήτων Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς


Με ενθουσιασμό, όνειρο, την χάρη του αγίου Θεού, τις πρεσβείες του προστάτου μας Αγίου Δημητρίου ξ ε κ ι ν ά μ ε.
Με πολύ μεράκι οι Ιερείς Νεότητος, τα στελέχη και οι συνεργάτες του νεανικού έργου της Ενορίας μας, σας προσκαλούν στην 10η Γιορτή Έναρξης των Κατηχητικών Δράσεων και δραστηριοτήτων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 5:30μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού μας Ναού. 
Έτσι ξεκινάει επίσημα η νέα ιεραποστολική και κατηχητική χρονιά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη στο Πνευματικό μας Κέντρο έχουν ήδη ξεκινήσει δραστηριότητες τόσο για τα παιδιά μας όσο και για τους μεγαλύτερους.



Η Γιορτή έναρξης θα περιλαμβάνει: Τέλεση αγιασμού, Θεατρικά σκετς, Ομαδικά παιχνίδια, κλήρωση δώρων, μουσικό πρόγραμμα αποτελούμενο από τους καθηγητές-διδασκάλους εκμάθησης μουσικής, του νεανικού μας έργου. 
Στο ξ ε κ ί ν η μ ά  μας η παρουσία των παιδιών μας, των γονέων τους και όλων των ενοριτών θα μας ενισχύσει στην πορεία του νεανικού μας έργου και θα αποτελέσει για όλους αιτία ενότητος και χαράς. 
Μην λησμονούμε ότι η αγάπη μας για τα παιδιά θα πρέπει να είναι εμφανής και οτιδήποτε προσφέρουμε στα παιδιά μας είναι μία επένδυση για το μέλλον της κοινωνίας, της Πατρίδος και της Εκκλησίας. Και τι καλύτερη επένδυση από το να δώσουμε στους νέους μας ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
Σας περιμένουμε με χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου