ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018, 16 - 28 Οκτωβρίου. Με την παρουσία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Σηλυβριανής και του Τιμίου Ξύλου στον Ιερό μας Ναό

Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Οι τελευταίες εργασίες για την πανηγυρική υποδοχή της Παναγίας των Ναυμάχων.

Με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες, από τους εθελοντές και συνεργάτες του ενοριακού μας έργου, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στην υποδοχή της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας των Ναυμάχων, από την ηρωοτόκο Ύδρα,  που θα καλωσορίσουμε το απόγευμα της Κυριακής και θα παραμείνει κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2017.
Από το πρωί σήμερα πραγματοποιήθηκε ο στολισμός εντός και εκτός Ιερού Ναού, τοποθετήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους τα σημαιάκια της πανηγύρεως, ο στολισμός του Πνευματικού Κέντρου κ.ά.
Όλοι με χαρμόσυνη αναμονή περιμένουμε για να ζλησουμε και πάλι μία καινούργια εμπειρία που θα μας χαρίσει η Παναγία των Ναυμάχων (Φανερωμένη) και ο προστάτις Άγιός μας.
Σας περιμένουμε όλους με ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Το απόγευμα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, στο λιμάνι του Πειραιά και στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου