Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Αγρίνιο: 10.000 λαού καθημερινά προσκυνούν την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου.

Χιλιάδες πιστοί προσέρχονται από την Τετάρτη το απόγευμα στην Μητρόπολη Αγρινίου για να προσκυνήσουν την

 Η εκκλησιαστική παράδοση θεωρεί οτι είναι το μοναδικό σωζόμενο κειμήλιο της Θεοτόκου απο την Επίγεια Ζωή της. 

Ανθρωποι κάθε ηλικίας περιμένουν αγόγγυστα στην ουρά για να προσκυνήσουν το ιερό κειμήλιο της Ορθοδοξίας και να ζητήσουν από τη Μεγαλόχαρη την ευλογία της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πάνω από 10-12.000 πιστοί σε ημερήσια βάση έχουν ασπαστεί τη θαυματουργή εικόνα, πολλοί εξ αυτών μάλιστα έχουν ταξιδέψει από κάθε γωνιά της Ελλάδας.Από το πρωί αλλά και χθες λεωφορεία με πιστούς από Πρέβεζα, Αρτα, Ηγουμενίτσα ακόμη και από Κέρκυρα έχουν έρθει στο Αγρίνιο για να προσκηνύσουν.
Μάλιστα προκειμένου να συντονίσουν την κατάσταση τόσο εκτός όσο και εντός ναού έχει μεταβεί ομάδα αστυνομικών και μάλιστα σήμερα το μεσημέρι στάλθηκε μεγαλύτερη δύναμη. Οι πιστοί ζητούν από τη Μεγαλόχαρη υγεία για όλον τον κόσμο, γιατρειά για τους δικούς τους ανθρώπους που υποφέρουν, αλλά και να φύγει η φτώχεια.
«Ήρθα να προσευχηθώ να προσκυνήσω, να γίνουν καλύτερα τα πράγματα , όχι μόνο για μένα, για όλους. Έχουμε ανάγκη από τη δύναμη της Παναγίας» δήλωσε η κ.Σοφία, που ήρθε από την Πρέβεζα σήμερα το μεσημέριγια να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη.
Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει στο Ναό έως αύριο το πρωί.

Πηγή:  Βήμα Ορθοδοξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου