Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Εκδήλωση και κοπή της Ενοριακής μας Βασιλόπιτας.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 5.00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Ενοριακής μας Βασιλόπιτας στον Ιερό Ναό μας, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς. 
Είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που η Ενορία μας πραγματοποιεί την εκδήλωση αυτή, δίνοντας την δυνατότητα της συνάντησης των ενοριτών μας, την πραγμάτωση και βίωση της ενότητος των μελών της ενοριακής μας κοινότητας καθώς επίσης και να γίνει ο απολογισμός των δραστηριοτήτων και δράσεων της χρονιάς που πέρασε σε όλους τους τομείς της ποιμαντικής μας προσπάθειας και αγωνίας.
Η Κυριακάτικη εκδήλωση-συνάντηση περιλαμβάνει επίκαιρο μουσικό πρόγραμμα με εκκλησιαστικούς ύμνους, απολογισμό δραστηριοτήτων από τον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβ. Δημήτριο Αρώνη και τέλος κλήρωση δώρων στους παρευρισκομένους ενορίτες μας.
Σας περιμένουμε όλους στην χαράτης πνευματικής μας οικογένειας, για να ανανεώσουμε τον ενθουσιασμό μας, την αποφασιστηκότητά μας για την συνέχιση της προσπάθειάς μας και για να ολοκληρώσουμε την πνευματική μας πορεία μέσα στην ομορφιά της λειτουργικής ζωής της Ενορίας μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου