Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στα ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018, του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Στο πλαίσιο των εορταστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018, του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς με την ευκαιρία της εορτής του προστάτου της Αγίου Δημητρίου και της παρουσίας της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Σηλυβριανής και του Τιμίου Ξύλου, σήμερα Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 7.00μ.μ. θα είναι κοντά μας και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος έχει ένα ιδιαίτερο και επίκαιρο πνευματικό λόγο δίνοντας πάντα αφορμή για γόνιμο προβληματισμό αλλά και απαντήσεις σε θέματα που αφορούν την πνευματική ζωή των ανθρώπων.

Είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του Σεβασμιωτάτου τόσο για την ενορία μας όσο και για την πόλη του Πειραιά αλλά και για τους πιστούς άλλων περιοχών.
Ο Σεβασμιώτατος θα ομιλήσει με θέμα σχετικό για την οικογένεια η οποία στους καιρούς μας πολεμείται ποικιλοτρόπως και έντεχνα ώστε να αποδομηθεί ακόμη περισσότερο.
Σας περιμένουμε όλους σας στην πνευματική ευκαιρία που προσφέρει η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς προσφέροντας αυτήν την ιδιαίτερη πνευματική ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου