Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Έναρξη Κατηχητικής περιόδου στον Άγιο Δημήτριο Ταμπουρίων Πειραιά.


tampouria 6

Φωτορεπορτάζ | Ευάγγελος Καρπαθάκης

Με τεράστια συμμετοχή παιδιών όλων των σχολικών βαθμίδων πραγματοποιήθηκε σήμερα, 7 Οκτωβρίου 2018 ο Αγιασμός της νέας κατηχητικής περιόδου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιά (Ταμπούρια).
Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Πολύκαρπος Μπόγρης, παρουσία γονέων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εγγράψουν τα παιδιά τους και ακολούθως να λάβουν κάρτα συμμετοχής σε δύο παιδικά πρωτοποριακά παιχνίδια δράσης (Σαρβάϊβορ, και Λέϊζερ Ταγκ) τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο του Ιερού Ναού.
Στην συνέχεια οι γονείς ενημερώθηκαν από τον Προιστάμενο του Ιερού Ναού π. Δημητρίου Αρώνη για τις πλούσιες δράσεις του Ναού, οι οποίες πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο (Διακονία) απέναντι ακριβώς από τον Ναό.
Να αναφερθεί ότι μεταξύ άλλων στον Ιερό Ναό και την φετινή σχολική περίοδο θα υπάρχουν δραστηριότητες όπως: Κοινωνικό Φροντιστήριο, Ποδόσφαιρο, Τμήματα Κιθάρας, Βιολιού, Αρμονίου, Ντραμς και Ακορντεόν, ενώ επίσης και τμήματα Βυζαντινής Μουσικής, Βυζαντινής Αγιογραφίας, Τμήμα Ψηφιδωτού, Θεατρικό Εργαστήρι, Τμήμα Ζωγραφικής, Τμημα Νοηματικής Γλώσσας καθώς και τμήματα Χορού, Χορωδία και ενοριακές κατηχητικές συνάξεις.
Τέλος, να σημειωθεί ότι οι μικροί μας φίλοι ξεπέρασαν σε παρουσία τους 275 και διασκέδασαν με την καρδιά τους και στα δύο παιχνίδια, ενώ στο τέλος όλοι κέρδισαν κέρασμα σοκολάτες και χυμό.

Πηγή:  romfea.gr
 υ35υ35υ53
tampouria 1
tampouria 1
tampouria 4

tampouria 1
tampouria 1
tampouria 1
tampouria 1
tampouria 1
tampouria 1
tampouria 1
tampouria 1
tampouria 1
tampouria 1
tampouria 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου