Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Αναχώρηση από το λιμάνι της Άνδρου του πολεμικού πλοίου που μεταφέρει την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Παναχράντου στον Πειραιά.

Πριν από λίγο ανεχώρησε από το λιμάνι της Άνδρου η τορπιλάκατος του Πολεμικού μας Ναυτικού "Υποπλοίαρχος Ρίτσος", η οποία μεταφέρει την θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Παναχράντου και την Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονα για τους εορτασμούς των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2019 στον Πειραιά και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Στην τορπιλάκατο επιβαίνουν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Πανοσιολ. Αρχιμανδρ. Ευδόκιμος, ο Αρχιμανδρ. π. Αέτιος από την Ιερά Μονή, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης, ο στρατιωτικός ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού Πανοσιολ Αρχιμανδρίτης Αλέξιος καθώς επίσης και αντιπροσωπεία από τον Ιερό μας Ναό η οποία αποτελείται από τόν Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Καραβαγγέλη, τον κ. Δημήτριο Χαραλαμπίδη και τον κ. Γεώργιο Μουνδρέα.
 





Το πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού αναμένεται να φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά, στην πύλη Ε3, στις 5.30 το απόγευμα όπου και θα γίνει η επίσημη υποδοχή από τον Σεβασμ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ τον ιερό κλήρο και τον λαό της πόλεως μας.
Στο λιμάνι θα τελεσθεί επίσημη δέηση και εν συνεχεία με αυτοκινητοπομπή η Ιερά Εικόνα και η Τιμία Κάρα θα φθάσει γύρω στις 6.30 το απόγευμα στον >Ιερό μας Ναό όπου και θα τελεσθεί Δοξολογία και Ιερά Παράκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου