Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Η Χριστουγεννιάτική μας Φάτνη και το Χριστουγεννιάτικό μας δένδρο.


Από νωρίς οι μικροί μας εξερευνητές, τα παιδιά των κατηχητικών μας συντροφιών, έφθασαν και έβγαλαν από την αποθήκη του Πνευματικού μας Κέντρου, όλα εκείνα που θα κάνουν και τα φετεινά μας Χριστούγεννα χαρούμενα και λαμπρά για να γιορτάσουμε το μεγάλο γεγονός τηε Γέννησης του Χριστού μας.
Έτσι λοιπόν και ο φετεινός μας εξωτερικός διάκοσμος θα δώσει την ευκαιρία οι ψυχές των ανθρώπων να βοηθηθούν για να νοιώσουν στην καρδιά τους να γεννάται ο Χριστός μας. Αυτό άλλωστε είναι το σημαντικό να ζήσουμε σαν Χριστιανοί και να μην εντυπωσιασθούμε από τα στολίδια μόνο.
Και σε πείσμα όλων εκείνων που στήνουν σε μεγάλες πόλεις ένα σκηνικό με καλικαντζάρους, μικρά διαβολάκια, νεράϊδες και ξωτικά, τα παιδιά μας τοποθέτησαν μπροστά στο πλατύσκαλο του Ιερού μας Ναού την Χριστουγεννιάτικη Φάτνη με τα ιερά πρόσωπα του Χριστού μας, της Παναγίας, του Ιωσήφ και των αγγέλων.





 


Και στο Πνευματικό μας Κέντρο το Χριστουγεννιάτικο μας δένδρο με στολίδια και πολλές ευχές. Ευχαριστούμε τα παιδιά μας για την δημιουργία τους και ευχόμαστε ο Κύριός μας να τα ευλογεί και να τα σκεπάζει από κάθε δυσκολία της ζωής.
Και μην ξεχάσουμε. Σας περιμένουμε και από κοντά να δείτε τον εορταστικό μας διάκοσμο και να γίνετε και εσείς για λίγο παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου