Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ανοιχτή Επιστολή προς τους ενορίτες μας

Πάτρα: Συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες ενόψει Χριστουγέννων από το "Φωτεινό Αστέρι"Αγαπημένοι μας αδελφοί, έχοντας υψηλό το αίσθημα της φιλανθρωπίας το οποίο μας επιτάσσει η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε και υπό την απειλή του ιού που μπήκε στη ζωή μας, απευθυνόμαστε σε εσάς, τους ελεήμονες ενορίτες μας. Η δεινή κατάσταση που περιήλθε η χώρα μας, μας ανάγκασε για την προάσπιση της δημόσιας υγείας να αναστείλουμε προσωρινά τη λειτουργία του ενοριακού μας συσσιτίου αγάπης για έναν και πλέον μήνα. Ποτέ όμως δεν σταματήσαμε από το υστέρημα ή το περίσσευμα όλων μας να προσφέρουμε καθημερινά δέματα αγάπης. Τώρα και πάλι απευθυνόμαστε σε εσάς, όλους τους καλής θελήσεως και φιλανθρωπίας ενορίτες μας και ζητούμε την συμπαράστασή σας, γιατί οι ανάγκες των συνανθρώπων μας δεν έχουν πάψει να υπάρχουν. Ετοιμάζουμε το πασχαλινό τραπέζι 150 οικογενειών. 



Το κάθε δέμα περιέχει:
1 λίτρο λάδι, φακές, φασόλια, ρύζι, 2 τοματάκια, 4 πακέτα μακαρόνια,
1 αλεύρι, 1 κιλό κιμά
ή 1 κοτόπουλο, 1 κιλό κίτρινο τυρί, 1 αλεύρι, 4 κουτιά γάλα εβαπορέ, γλυκίσματα


Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση, να έχετε στη ζωή σας υγεία σωματική και πνευματική, η Παναγία η Βλαχέρνα να σας δίνει χαρά και ο προστάτης μας Άγιος Μεγαλομάρτυς Δημήτριος να είναι συνοδοιπόρος σε κάθε βήμα της ζωής σας. 

Ταπεινός ικέτης για εσάς προς τον Αναστάντα Κύριό μας.

Ο πρόεδρος του Φιλοπτώχου Ταμείου
Πρωτ. Δημήτριος Β. Αρώνης

Η συγκέντρωση των τροφίμων γίνεται καθημερινά πρωί και απόγευμα στον Ιερό Ναό. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο ιερέα π. Δημήτριο Αρώνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου