Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Γρεβενών: ''Ο άνθρωπος του Θεού, πρέπει να έχει πίστη, υπομονή, αγάπη, ελπίδα''.

grebenon peiraias 29

 

Ιάσονας Ντικούλης


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και πλήθους κόσμου τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ πλαισιούμενος από τους εφημερίους του Ιερού Ναού.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Χριστό όπου μέσα από σκηνές καθημερινής ζωής και της πραγματικότητας δίδαξε και θα μας διδάσκει πάντοτε. Σε άλλο σημείο τόνισε ότι ο άνθρωπος του Θεού, πρέπει να έχει πίστη, υπομονή, αγάπη, ελπίδα και τέλος ανθρωπιά για να πορευθεί μαζί Του.

Μετά την απόλυση πραγματοποιήθηκε ενοριακό νεανικό αρχονταρίκι - συζήτηση του Σεβασμιωτάτου με νέους της ενορίας.

Να αναφερθεί ότι στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού πραγματοποιείται η 12η Ενοριακή Αιμοδοσία η οποία θα συνεχιστεί έως τις 2 μ.μ.

Η Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Χοζοβιωτίσσης θα παραμείνει στον ναό έως την 1η Νοεμβρίου 2022 και ώρα 4 μ.μ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το απόγευμα στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκλησις του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας και εν συνεχεία θα ομιλήσει ο π.Νίκων Αγιορείτης με θέμα: «Η κατάκριση».

Πηγή:  romfea.gr


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου