Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Κάλαντα από τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων άκουσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

kalanta peiraios

 

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια άκουσε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεώς μας επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας προκειμένου να του ευχηθούν, αλλά και να λάβουν τη ευχή του για τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Γενικός Διευθυντής του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου Δημήτρης Πετρούνιας, μαζί με τις παιδαγωγούς πρόσφερε ως ελάχιστο δώρο ευγνωμοσύνης στον Σεβασμιώτατο την πρώτη απτική αγιογραφία, που δημιουργήθηκε πανελληνίως, για άτομα με περιορισμένη όραση. 

Η εν λόγω καινοτομία αποτελεί μια εκ των πολλών δράσεων ευαισθητοποίησης που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στα οποία ευχήθηκε από καρδιάς, προσφέροντας μαζί τις ευχές και τις ευλογίες του Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και σοκολάτες.

Πηγή: romfea.gr

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου