Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κοινό κατηχητικό μάθημα αυτό το Σάββατο 23/10

 Κοινό κατηχητικό μάθημα θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου με την ευκαιρία της εορτής του προστάτου μας Αγίου Δημητρίου.
Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10:00π.μ. κοινό κατηχητικό μάθημα θα πραγματοποιηθεί για τα 4 κατηχητικά τμήματα του Δημοτικού (αγόρια-κορίτσια) στον Α΄όροφο με θέμα: "ο στρατιώτης & κατηχητής του Χριστού Δημήτριος ο Μεγαλομάρτυρας" το οποίο θα αναπτύξει ο κατηχητής Δημήτριος Αρώνης μέσα από προβολή φωτεινών διαφανειών.
Το απόγευμα και ώρα 4:00μ.μ. στον Α΄όροφο θα πραγματοποιηθεί η κοινή συνάντηση για τα 2 κατηχητικά τμήματα του Γυμνασίου (αγόρια-κορίτσια) με θέμα: "Δημήτριος, πρότυπο αληθινής ζωής"  το οποίο θα αναπτύξει ο υπεύθυνος ιερέας νεότητος π.Πολύκαρπος Μπόγρης.
 Στο Αρχονταρίκι του Δ΄ ορόφου και ώρα 4:00μ.μ. της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η κοινή συνάντηση για τα 2 κατηχητικά τμήματα του Λυκείου (αγόρια-κορίτσια) με θέμα: "ο Άγιος Δημήτριος ο γενναίος αθλητής του Χριστού πρότυπο ομολογίας & μαρτυρίας στη σύγχρονη εποχή" το οποίο θα αναπτύξει ο κατηχητής του Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου