Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η γιορτή έναρξης των κατηχητικών της ενορίας μέσα απ' τα μάτια ενός γονέα..

Με τη χάρη του Θεού ξεκίνησε και στην ενορία μας η νέα κατηχητική χρονιά με την γιορτή έναρξης που πραγματοποιήθηκε χθες στον προαύλειο χώρο του 30ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιώς.
Ομαδικά παιχνίδια, κληρώσεις δώρων, θεατρικό έργο Το Φαρμακείο, εκπλήξεις, και άλλα πολλά ήταν αυτά που έκαναν χαρούμενη την ατμόσφαιρα και έδωσαν ζωντάνια και ενθουσιασμό σε όλους..Η χαρά μεγάλη όλων των κατηχητών που εργάστηκαν και μόχθησαν όλο αυτό τον καιρό να ενημερώσουν τα περσινά αλλά και όλα τα παιδιά των σχολείων μας για τις κατηχητικές συντροφιές ήταν, όταν ανακοινώθηκε ο αριθμός των εγγραφών των παιδιών που ξεπέρασαν τα 160....
Αυτό ας γίνει ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσετε τη σπορά του λόγου του Θεού. 
Σημαντική ήταν η συμβολή τόσο των συντονιστών Θεοδώρου Φοράδη, Μιχαήλ Χριστοφοράτου, Μαρίας Δημακογιάννη, Βαρβάρας Κώτση όσο και των παρουσιαστών της γιορτής Φανής Πενταρβάνη & Δημητρίου Αρώνη. 
Η ψυχή όμως της νεανικής προσπάθειας που δημιούργησε όλο αυτό τον ενθουσιασμό και την όρεξη για την κατήχηση στα στελέχη μας ήταν ο υπεύθυνος ιερέας νεότητος π.Πολύκαρπος.
Αγαπητοί μας κατηχητές και π.Πολύκαρπε καλή δύναμη στο δύσκολο μα θεάρεστο έργο σας. Ο Θεός να ανταμείβει τους κόπους και τις θυσίες και τα όσα κάνετε στα παιδιά μας. Ευχαριστούμε..

Ν.Β. πατέρας παιδιού που συμμετέχει στις κατηχητικές συντροφιές του Αγίου Δημητρίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου