Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα ο 8ος "αγώνας κατά της φτώχειας" από την ομάδα της καρδιάς μας.....

olyΣήμερα στις 9.15 το βράδυ, θα διεξαχθεί ο 8ος «αγώνας κατά της φτώχειας», στο γήπεδο Καραϊσκάκη παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Τον αγώνα που έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα συνδιοργανώνουν ο Ο.Η.Ε μέσω του προγράμματος Ανάπτυξης (UNDP)και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δηλώσεις με τις οποίες εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) και τη διοργάνωση του «Αγώνα κατά της Φτώχειας», όπως και προς τον Ολυμπιακό και την All Star ομάδα του, για τη φιλοξενία του Αγώνα, έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν. Ο κ. Μουν σε μήνυμα του αναφέρει: «Προπαντός, θέλω να ευχαριστήσω τον Ζιντάν, τον Ρονάλντο, τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και τους τόσους φίλους τους, που αφιερώνουν το χρόνο τους σε αυτόν το σπουδαίο ανθρωπιστικό σκοπό. Εσείς, οι διάσημοι αθλητές, δίνετε ελπίδα σε αυτούς που τα έχασαν όλα. Στέλνετε το κρίσιμο μήνυμα ότι δεν θα εγκαταλείψουμε, δεν θα ξεχάσουμε όσους βρίσκονται σε ανάγκη».
Συνεχίζοντας ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, αναφέρθηκε στις συνέπειες των φυσικών καταστροφών στην Αϊτή και στο Πακιστάν, λέγοντας ότι: «Για το λόγο αυτό, μέρος των εισπράξεων του Αγώνα θα διατεθούν σε προγράμματα του ΟΗΕ για την ανάκαμψη και την ανοικοδόμηση των πληγεισών περιοχών. Ο Αγώνας κατά της Φτώχειας είναι η καλύτερη έκφραση της παγκόσμιας αλληλεγγύης».
Τέλος ο κ. Μουν σχολίασε πως: «Ο Αγώνας κατά της Φτώχειας δείχνει μία ακόμη φορά πώς οι αθλητές, η οικογένεια του ΟΗΕ και ο κόσμος του αθλητισμού μπορούν να συνεργαστούν για την υλοποίηση των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας και την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Σε αγώνες σαν αυτόν, νικητές είμαστε όλοι».
Σε ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει ότι: «Ο χαρακτήρας του αγώνα είναι καθαρά φιλανθρωπικός και τα έσοδα θα διατεθούν στην παροχή βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Αϊτής και των πλημμυροπαθών του Πακιστάν αλλά και σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά, όπως η «Αργώ» (Ναυτική Ένωση Γονέων με παιδιά με ειδικές ανάγκες) και -μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ς- στους φτωχούς και άστεγους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά».
Τα εισιτήρια διατίθενται από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός (γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», 210-4800901) αλλά και από τα καταστήματα Public.
http://www.anagrafes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου