Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Οι 2 γιορτούλες των Χορωδιών μας!!

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πραγματοποιήθηκαν οι 2 γιορτές των χορωδιών της ενορίας μας το Σάββατο αυτό αντί των συνηθισμένων προβών τις ώρες 11:30π.μ. & 5:15μ.μ. για παιδιά Δημοτικού (παιδική χορωδία) και για παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου (νεανική χορωδία) αντίστοίχως..
Τα παιδιά με ενθουσιασμό και πολύ όρεξη συμμετείχαν στις οργανωμένες γιορτές που είχαν προετοιμάσει οι κατηχητές και ο υπέυθυνος των χορωδιών. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Καραόκε, διαγωνισμό τραγουδιού, κληρώσεις δώρων, παραδοσιακούς χορούς και πλούσιο κέρασμα..Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις κυρίες που προετοίμασαν το κέρασμα κ.Βασιλική Καραγιάννη & κ. Μοσχούλα Λογοθέτη αλλά και στους κατηχητές οι οποίοι κοπίασαν πριν αλλά και μετά,  κ.Μιχαήλ Παππά, Θεόδωρο Φοράδη, Μιχαήλ Χριστοφοράτο, Πέτρο Μουστάκα, Παναγιώτη Αθανασόπουλο, Μαρία Δημακογιάννη, Ειρήνη Γιαννιώτη, Βασιλική Μουστάκα, Μαρία Αντωνιάδη, Ευαγγελία Κωσταντινίδου και άλλους...
Όπως είναι φυσικό τα μέλη και των 2 χορωδιών πήραν δύναμη για τη συνέχεια του έργου τους για το πολύ πλούσιο από πλευράς εκδηλώσεων μέλλον. Στις 2 αυτές γιορτούλες συμμετείχαν περίπου 70 παιδιά. Και μετά από αυτές τις 2 γιορτούλες επιστεγάζουμε την χαρά μας με το Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν.
Ο Υπεύθυνος των Χορωδιών
Δ. Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου