Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

11η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ


Την Κυριακή 5 Ιουνίου οι κατηχητές, οι κατηχήτριες, οι συνεργάτες του ενοριακού μας έργου, οι νέοι και οι νέες των κατηχητικών μας δραστηριοτήτων με την ευκαιρία της λήξης της ιεραποστολικής χρονιάς πραγματοποιούν την 11η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ στον προαύλιο χώρο των σχολείων Δούκα (Δερβενακίων και Π.Μαυρομιχάλη) στις 7.00μ.μ. Η γιορτή αυτή είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να χαρούν μέσα στο κλήμα της Ανστάσιμης χαράς και της Χάριτος, να δημιουργήσουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να μαρτυρήσουν την αγάπη τους στο Χριστό και στην εκκλησία. Φέτος στην ενοριακή μας γιορτή θα παρουσιαστούν οι χορωδίες και τα χορευτικά τμήματα της ενορίας μας και θα παρουσιάσουν επίσης καλλιτεχνικό πρόγρμαμμα ενορίες απο την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης. Επίσης θα υπάρχουν πολλές ακόμα γιορτινές εκπλήξεις. Σας περιμένουμε με πολλή χαρά και αγάπη συνεορταστές ζώντας το νεανικό παλμό και ενθουσιασμό.


2 σχόλια:

  1. ειμαι ενα κοριτσι απο την ενορια Αγιου Ιωαννη προδρομου πατρας.με λενε αναστασια και ειμαι πολυ χαρουμενη που σας γνωρισα.θελω πολυ να ξανα ερθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ.ΣΤΟΝ Π.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.Π.ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή