Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ενοριακό Συσσίτιο Αγάπης


Για να μην μένουμε θεατές
στην ανθρώπινη αδυναμία

Μέσα σε δύσκολους καιρούς η Εκκλησία μας παραμένει πάντοτε μία αγκαλιά που προσφέρει την ελπίδα στον άνθρωπο αλλά και που γιατρεύει κατά το δυνατόν τις ανάγκες του.
Με την χάρη του Θεού ξεκινάμε και φέτος το Ενοριακό μας συσσίτιο, με σκοπό να απαλύνουμε τις ανάγκες των ενοριτών μας προσφέροντας φαγητό σε πάνω από 100 ανθρώπους, γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες είναι πολλές. Σε αυτήν μας την προσπάθεια σας καλούμε να γίνετε μέτοχοι της αγάπης και να συστρατευθούμε για να κάνουμε μικρότερη την ανθρώπινη ανάχεια.
Άλλωστε τώρα θα φανεί ακόμη πιο έντονα πόσο μπορούμε να φανούμε αλληλέγγυοι μεταξύ μας, και όσοι έχουν πολλά να προσφέρουν σε εκείνους που έχουν λιγότερα και εκείνοι σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα.

Θέλοντας να σας κάνουμε μετόχους των αναγκών του Ενοριακού μας συσσιτίου σας πληροφορούμε ότι έχουμε ανάγκη από: Ζυμαρικά, γάλα, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη, λάδι, πελτέ, κονσερβοποιημένα τρόφιμα. Η μικρή σας συμβολή είναι μεγάλη για όλους εκείνους που την προσμένουν. Σας θυμίζουμε ακόμη ότι μπορείτε να προσφέρετε ένα γεύμα, στην μνήμη προσφιλών προσώπων σας ως μνημόσυνο και ελεημοσύνη στην μνήμη τους. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.
Τα τρόφιμα μπορείτε να τα παραδίδετε στο γραφείο του Ιερού Ναού μας καθημερινά καθώς επίσης και στην Γραμματεία του Πνευματικού μας Κέντρου.
Τα τηλέφωνα του Ιερού Ναού είναι: 2104614658 και του Πνευματικού Κέντρου 2104616540 (εσωτερικό 23).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου